Acasă Local Vâlcea Vâlcea: A condus fără permis și a provocat un eveniment rutier

Vâlcea: A condus fără permis și a provocat un eveniment rutier

-

Polițiștii din cadrul Postului Bunești au fost sesizați, ieri, că pe DJ 650, pe raza comunei, a avut loc un eveniment rutier în care sunt implicate două autoturisme.
La fața locului au fost descoperite cele două autoturisme avariate și au fost identificați cei doi conducători auto respectiv un bărbat de 42 de ani, din comuna Pietrari și un tânăr de 26 de ani, din Bunești.
În fapt, autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani, în timp ce efectua manevra regulamentară de depășire, cel de-al doilea autoturism a virat stânga fără a se asigura rezultând avarierea acestora. În urma evenimentului rutier nu a rezultat rănirea niciunei persoane. Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul de 26 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de ocnducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Nu vă închideţi în carapace, indiferent de probleme. Contactul cu prietenii sau colegii vă poate scoate din starea emotivă. În plus,...