(Foto: tion.ro)

Polițiștii din cadrul Postului Bunești au fost sesizați, ieri, că pe DJ 650, pe raza comunei, a avut loc un eveniment rutier în care sunt implicate două autoturisme.
La fața locului au fost descoperite cele două autoturisme avariate și au fost identificați cei doi conducători auto respectiv un bărbat de 42 de ani, din comuna Pietrari și un tânăr de 26 de ani, din Bunești.
În fapt, autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani, în timp ce efectua manevra regulamentară de depășire, cel de-al doilea autoturism a virat stânga fără a se asigura rezultând avarierea acestora. În urma evenimentului rutier nu a rezultat rănirea niciunei persoane. Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul de 26 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de ocnducere.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.