Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Activităţi preventive în liceele din judeţ

Vâlcea: Activităţi preventive în liceele din judeţ

-

Polițiștii vâlcenii au fost prezenți astăzi, la Liceul de Arte Victor Giuleanu din Râmnicu Vâlcea, unde desfășoară activități de prevenție și informare în rândul elevilor.
Având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă, polițiștii vor efectua în aceste zile instruiri în liceele din județ, pentru prevenirea accidentării prin utilizarea artificiilor și pocnitorilor.
Astăzi, liceenilor le-au fost prezentate și materiale pe linia prevenirii violenței în școli, delincvenței juvenile și a furturilor. Polițiștii îi sfătuiesc pe elevi despre modalitatea de evitare a implicării într-un conflict sau în activități infracționale.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.