Acasă Local Vâlcea Persoană salvată din incendiu de poliţiştii vâlceni

Persoană salvată din incendiu de poliţiştii vâlceni

-

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au salvat, ieri, un bărbat de 68 de ani, dintr-un incendiu, eveniment petrecut pe raza localității Căciulata. Bărbatul a scăpat doar cu arsuri usoare, fiind transportat de urgență la spital.
Agent șef adjunct Nedelescu-Barbu Mihai și agent șef adjunct Calvun Nicolae efectuau serviciul pe Drumul Național 7, iar la un moment dat, în Căciulata, au observat într-o parcare o persoană căreia îi luaseră foc hainele la nivelul membrelor inferioare.
În fapt, bărbatul ar fi încercat să se încălzească, făcând focul într-o groapă, dar i s-ar fi aprins hainele, incendiul degenerând. Polițiștii au intervenit imediat, focul fiind stins cu ajutorul zăpezii.
Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, întrucât suferise arsuri la mâini și picioare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Fostul primar din Calafat transmite mesaje din închisoare

Condamnat la aproape cinci ani de închisoare cu executare, Mircea Guță, fost primar al municipiului Calafat, a transmis, în ultima vreme, mai multe mesaje din penitenciar.

Infecţiile urinare se agravează iarna

Sezonul rece este perioada în care majoritatea afecţiunilor se acutizează. Dintre acestea, locul al doilea ca frecvenţă în topul infecţiilor din organism...