Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Acţiune a Poliţiei Milcoiu

Vâlcea: Acţiune a Poliţiei Milcoiu

-

Polițiști ai Secției 2 Milcoiu au acționat, ieri, în zona de competență, pentru menținerea unui climat de siguranță și prevenirea evenimentelor rutiere.
Polițiștii au controlat 35 de autovehicule, fiind aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, la regimul rutier și silvic, de aproximativ 5.000 de lei.
Au fost de asemenea reținute două certificate de înmatriculare.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.