Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Jaf de aproape 22.000 de euro, la Călimăneşti

Vâlcea: Jaf de aproape 22.000 de euro, la Călimăneşti

-

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești au efectuat trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de furt calificat, faptă comisă pe raza orașului Călimănești.

La data de 22 noiembrie, polițiștii au descins la locuințele a trei bărbați din Călimănești, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, în noaptea de 3-4 octombrie. În fapt, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în anexa unei locuințe, de unde ar fi sustras bani și bijuterii, prejudiciul fiind de aproximativ 100.000 de lei. Polițiștii au înregistrat un dosar penal și au demarat investigațiile, persoanele bănuite fiind identificate și depistate. În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri, iar unul dintre cei trei bărbați bănuiți, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet pentru luarea unei măsuri preventive. Cercetările continuă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Schimbările de spirit şi micile distrageri iritante v-ar putea provoca temporar o contradicţie cu un partener. Puteţi percepe insulte acolo unde...