Polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat în Râmnicu Vâlcea pentru prevenirea și combaterea actelor de comerț ilicit. Polițiștii au efectuat controale inopinate la agenți economici, din Râmnicu Vâlcea, care au obiect principal de activitate comerţul cu articole de îmbrăcăminte. În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, de 20.000 de lei.
De asemenea, au fost confiscați 6.100 de lei pentru care, la momentul efectuării controlului, nu au putut fi prezentate documente justificative legale.
Activităţile de control în acest domeniu vor fi intensificate, având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă, perioadă în care se achiziționează produse purtătoare de mărci înregistrate.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.