Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalități Economice, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, dar și din cadrul I.P.J. Dâmbovița, Sibiu, Mehedinți, Hunedoara și Poliția sectorului 6 București, efectueză 11 percheziții domiciliare la persoane bănuite de evaziune fiscală.

Polițiștii efectuează 11 percheziții domiciliare în Râmnicu Vâlcea, Drăgășani, comuna Mătăsari- Dâmbovița, București, localitatea Strehaia-județul Mehedinți, municipiul Sibiu și comuna Vața de Jos, județul Hunedoara, la 11 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 58 de ani, cercetate pentru evaziune fiscală în cadrul unui dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea. În perioada 2008-2013, persoanele bănuite ar fi avut relații comerciale prin care ar fi înregistrat activități fictive, prejudiciind statul cu 400.000 de lei. Polițiștii vor pune în aplicare 11 mandate de aducere la sediul poliției, iar cercetările continuă.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.