6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaŞedință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea

Şedință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea

Prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, a anunţat că joi, 25 octombrie, începând cu ora 14:00, va avea loc o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea.
Pe ordinea de zi a ședinței se vor afla următoarele teme:
– „Lucrări specifice necesar a fi executate în fondul forestier pentru punerea în siguranţă a Domeniului schiabil „Transalpina ski resort”, comuna Voineasa, judeţul Vâlcea”.
– „Stadiul lucrărilor specifice pentru înlăturarea efectelor calamităţilor şi prevenirea inundaţiilor în localităţile: Vaideeni, pe pâraiele Luncavăţ şi Valea Plopilor; Băbeni, pe pârâul Iazul Morţilor (Stăncălău); Nicolae Bălcescu, pe pârâul Topolog”.
– „Situaţia actuală a depozitului de deşeuri deţinut de S.C. SACOMET S.A. Horezu, amplasat pe raza comunei Măldăreşti, judeţul Vâlcea. Activităţi de închidere şi post închidere derulate până la această dată de către administratorul acestui depozit, impuse de legislaţia în vigoare”.
– „Situaţia actuală a alunecării haldei de steril din punctul Gropile, comuna Alunu. Stadiul lucrărilor de casetare a pârâului Olteţ, în vederea tranzitării apelor în condiţii corespunzătoare şi la debite mai mari în zona haldei alunecate”.
– „Informare privind măsurile necesare pentru prevenirea şi combaterea pestei porcine africane în judeţul Vâlcea”.
– „Măsuri de operaţionalizare a organismelor şi structurilor abilitate în managementul situaţiilor de urgenţă determinate de condiţiile meteorologice înregistrate în perioada august-octombrie 2018 (secetă hidrologică/pedologică)”.
– „Prezentarea, spre analiză şi aprobare, a Planului de măsuri pentru perioada sezonului rece 2018 – 2019”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS