Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Un bărbat care se sustrăgea pedepsei cu închisoarea, prins la Horezu

Vâlcea: Un bărbat care se sustrăgea pedepsei cu închisoarea, prins la Horezu

-

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Poliției orașului Horezu și Poliției orașului Berbești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Horezu, față de un bărbat din comuna Alunu. Pe 4 octombrie, polițiștii au executat un mandat de arestare, față de un tânăr de 23 de ani, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 2 luni închisoare.
În fapt, la data de 25 decembrie 2016, cel în cauză ar fi condus un autoturism pe raza orașului Berbești, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar din județul Argeș.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.