Acasă Local Vâlcea A fost inaugurat cel mai nou loc de joacă din Râmnicu Vâlcea

A fost inaugurat cel mai nou loc de joacă din Râmnicu Vâlcea

-

Astăzi a fost inaugurat cel mai nou şi modern loc de joacă din Râmnicu Vâlcea, amplasat pe bulevardul Dem Rădulescu din cartierul Ostroveni. Spaţiul în suprafaţă de 460 mp îşi aşteaptă vizitatorii cu un foişor din lemn de 73 de metri pătraţi, cu un trenuleţ static format dintr-o locomotivă şi trei vagoane, cu 16 echipamente de joacă pentru diverse vârste, dar şi cu trei instalaţii de fitness pentru adulţi şi o masă de şah prevăzută cu două băncuţe. Spaţiul mai este prevăzut cu instalaţie de iluminat şi cu băncuţe, coşuri de gunoi şi un gărduleţ, toate colorate în armonie cu policromia generală.
Cu acest prilej, edilul-şef a motivat realizarea acestui loc de joacă prin dezvoltarea extrem de accelerată a zonei, ceea ce a dus la un număr mare de copii care nu aveau unde să îşi petreacă timpul în aer liber. Mai mult decât atât, în Sudul cartierului Ostroveni va demara, în perioada imediat următoare, construirea unei grădiniţe, cu fonduri atrase prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, precum şi a unui ansamblu de blocuri de locuinţe sociale (în baza unei finanţări de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice), ceea ce va duce la creşterea numărului de copii din zonă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Transport agabaritic spre Calafat

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că în perioada 6 - 10 decembrie, se va desfășura un transport agabaritic....