Vâlcea: Material lemnos confiscat la Racoviţa şi Băile Govora

Autori


Polițiștii vâlceni au confiscat, ieri, aproximativ 34 de mc de material lemnos, fiind aplicate sancțiuni de 15.000 de lei. Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, polițiștii Biroului de Poliție Transporturi Vâlcea și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au acționat în zona de nord a județului Vâlcea, în scopul prevenirii și combaterii faptelor ilicite în domeniul exploatării, transportului și comercializării materialului lemnos.

În urma verificărilor, s-a stabilit că o societate care are drept obiect de activitate comercializarea materialului lemnos, a expediat în lunile septembrie, octombrie și noiembrie, în Racovița, 18 mc. de lemn de foc, fără avize de însoțire.

De asemenea din verificări a reieșit că societatea a comercializat 15 mc de deșeu de material lemnos, fără să întocmească documente justificative privind aceste vânzării.

Societatea a fost sancționată contravențional cu 10.000 de lei, iar cei 33 de mc. de material lemnos, confiscați.


La aceeași dată, polițistii Poliției orașului Băile Govora, au depistat un bărbat de 42 de ani, din Govora, în timp ce transporta cu o remorcă, în oraș, 1,700 m.c. de material lemnos, esenţă plop fără a avea asupra sa aviz de însoţire.

S-a dispus sancţionarea contravenţională a bărbatului cu 5.000 şi confiscarea materialului lemnos, care a fost lăsat în custodie ocolului silvic.

La depistare au participat și jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi al orașului Băile Govora.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 25 aprilie 2019

Top