16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Arestat preventiv după ce şi-a lovit fiica cu vătraiul

Vâlcea: Arestat preventiv după ce şi-a lovit fiica cu vătraiul

Polițiștii din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Zătreni au reținut marţi, 31 octombrie, un bărbat din comuna Lăcusteni, care și-a agresat fizic fiica.
La data de 30 octombrie, polițiștii au fost sesizați de o femeie din comuna Lăcusteni, cu privire la faptul că soțul ei, un bărbat de 49 de ani, a agresat-o fizic pe fiica lor. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la faţa locului, constatând că bărbatul a provocat un conflict în familie, lovind-o pe fată cu un vătrai din fier peste piciorul drept.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie, iar în urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lăcusteni, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, au dispus continuarea urmăririi penale faţă de persoana bănuită şi reţinerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de „Violență în familie”. Judecătoria Bălcești a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele bărbatului, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS