16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Cinci arme confiscate în urma unui control la domiciliul unei femei din Păușești-Măglași

Vâlcea: Cinci arme confiscate în urma unui control la domiciliul unei femei din Păușești-Măglași

Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Vâlcea au ridicat 5 arme neletale deținute ilegal de către o familie din Păușești-Măglași. Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, polițiștii vâlceni au efectuat un control la domiciliul unei femei din Păușești-Măglași, identificând într-un fișet metalic o armă neletală de autoapărare și 2 arme neletale de tir sportiv. Armele au fost deținute în baza unui permis de armă de către soțul femeii, bărbatul decedând în luna august a anului trecut, familia însă nu a depus armele la poliție, așa cum prevede legea.
Continuând verificările, polițiștii au descoperit alte 2 arme neletale, respectiv o pușcă neletală cu aer comprimat și o pușcă neletală de tir sportiv, care ar fi fost deținute în mod ilegal de către defunct.
S-a luat măsura ridicării celor 5 arme neletale și a cantității de muniție, 3 cutii metalice ce conțineau aproximativ 1000 proiectile metalice, de calibru 5,5 mm si 8 bucăți de cartușe cu proiectil din cauciuc.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS