12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Prinşi băuţi la volan

Vâlcea: Prinşi băuţi la volan

Poliţiştii Serviciului Rutier Vâlcea s-au deplasat, ieri, pe DN 7, la km. 201 + 50 metri, unde n tânăr de 26 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a pierdut  controlul volanului şi a intrat într-un parapet.
În urma testării şoferului cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge . În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Tot ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Olăneşti au oprit pentru control, pe DN 64 – Băile Olăneşti, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt.
În urma testării şoferului cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, însă, în prezenţa medicului de gardă, a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de monstre biologice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS