21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Accident în care au fost implicate mai multe autoutilitare

Vâlcea: Accident în care au fost implicate mai multe autoutilitare

Mai multe autoutilitare au intrat în coliziune azi-dimineaţă pe DN 7, în judeţul Vâlcea, din accident rezultând rănirea unei persoane.

Astfel, potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, în jurul orei 8:00, un bărbat de 48 ani, din judeţul Dâmboviţa, a condus o autoutilitară pe D.N.7 – în afara localitatea Călimăneşti, iar la km. 200 + 124 m a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară, care a fost proiectată la rândul său într-o remorcă, ce era tractată de o a treia autoutilitară. Ultimele două autoutilitare se aflau oprite în coloană la semafor.

În urma impactului, autoutilitara ce a produs accidentul rutier a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu o a patra autoutilitară, care circula regulamentar din sens opus.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului uneia dintre autoutilitare ce se afla oprită la semafor. Acesta a fost transportat la spital.

Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice. Traficul rutier din zonă a fost blocat pentru aproximativ o oră. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS