28.1 C
Craiova
duminică, 21 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Tineri cercetați pentru furt, reținuți

Olt: Tineri cercetați pentru furt, reținuți

Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut trei tineri cercetați pentru furt calificat.

Pe 19 februarie 2023, în jurul orei 10:30, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești au fost sesizați de către un bărbat de 55 de ani, din comuna Cârcea, județul Dolj, că persoane necunoscute i-ar fi sustras dintr-un imobil pe care îl deține în comuna Iancu Jianu, județul Olt, mai multe bunuri în valoare de 7.000 de lei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

După cercetări, polițiștii au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani, toți din comuna Iancu Jianu și un tânăr, de 22 de ani, din comuna Oboga, județul Olt, bănuiți de comiterea infracțiunii.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat, ieri, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele a trei tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Astăzi tinerii vor fi prezentați în fața instanței de judecată cu propuneri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS