10 C
Craiova
sâmbătă, 16 octombrie, 2021
Știri de ultima orăLocalRăpită de fostul concubin, găsită de polițiștii olteni

Răpită de fostul concubin, găsită de polițiștii olteni

O femeie de 31 de ani, din Caracal, care ar fi fost luată cu forţa în maşină de către fostul concubin, marţi dimineaţa, a fost găsită de poliţişti, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Polițiștii olteni au fost sesizați, azi dimineață, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost răpită.

Din cercetări a reieșit că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța de fostul concubin, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni și introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută.

La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii.

În urma activităților desfășurate, bărbatul în cauză a fost depistat de patrula din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, pe DN 6, între comunele Radomirești si Mihăești, acesta fiind împreună cu femeia.

Bărbatul a fost imobilizat de polițiști, urmând a fi condus la Poliția municipiului Caracal, pentru cercetări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bărbat bătut în curtea Spitalului Judeţean Tulcea

Un bărbat a fost bătut în curtea Spitalului Judeţean...

ȘTIRI GdS