6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Bărbat, reținut pentru infracțiuni rutiere

Olt: Bărbat, reținut pentru infracțiuni rutiere

Polițiștii, din cadrul Secției nr. 4 Rurală Coteana au reținut un bărbat, de 37 de ani, cercetat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În noaptea de 13-14 septembrie, ora 1.30, pe Drumul Comunal 91, între satele Teiușu și Ipotești, polițiștii din Coteana au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care nu a oprit și și-a continuat deplasarea. Polițiștii au procedat la urmărirea autovehicului. Bărbatul a fost oprit în trafic, după mai mulți kilometri.

Cu ocazia verificărilor, s-a constatat faptul că șoferul autoturismului, un bărbat, de 37 de ani, nu posedă permis de conducere. De asemenea, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și ulterior recoltarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior instanța de judecată dispunând arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS