10.8 C
Craiova
duminică, 17 octombrie, 2021
Știri de ultima orăLocalOlt: Bărbat a dispărut de la domiciliu

Olt: Bărbat a dispărut de la domiciliu

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

La data de 25 august, ora 9:20 polițiștii din Slatina, au fost sesizați de o femeie, din municipiu, că, în dimineața zilei de 24 august, fratele său MANGÎRU CRISTIAN, în vârstă de 41 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,75 m, aproximativ 70 de kg, constituție atletică, ochi căprui, păr negru, cu o cicatrice la nivelul scalpului.

La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou negru, pantaloni de blugi negri, încălțăminte sport, iar pe cap poartă întotdeauna șapcă.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Schița Cabinetului Dacian Cioloș

O variantă de lucru discutată duminică de Biroul Naţional al USR este un Cabinet Cioloș în care Dan Barna ar fi vicepremier și ministru de externe. Stelian Ion ar fi păstrat la Justiție, Cătălin Drulă la Transporturi și Ioana Mihăilă ar ocupa din nou portofoliul Sănătății. O schiță a viitorului guvern minoritar USR-PLUS este discutată în conducerea formațiunii înainte ca ea să fie depusă la Parlament, odată cu programul de guvernare, notează Hotnews.

ȘTIRI GdS