27.9 C
Craiova
marți, 28 iunie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăLocalOlt: Bărbat bănuit de ultraj, arestat preventiv

Olt: Bărbat bănuit de ultraj, arestat preventiv

Un bărbat bănuit de ultraj a fost arestat preventiv, după ce a fost prins fără mască pe o stradă din Slatina. O patrulă din cadrul Poliției municipiului Slatina s-a sesizat din oficiu că pe strada Libertății, din localitate, un bărbat nu poartă mască de protecție.

La solicitarea polițiștilor, bărbatul în vârstă de 48 de ani, din municipiul Slatina, a refuzat să se legitimeze, devenind agresiv atât verbal cât și fizic, motiv pentru care s-a procedat la încătușarea acestuia.

În timpul procedurii de încătușare, bărbatul a opus rezistență, a încercat să lovescă polițiștii cu capul în față și s-a împins peste un polițist, căzând peste un gard metalic, polițistul suferind traumatisme la nivelul mâinii stângi și a feței.

Pe 29 noiembrie, bărbatul de 48 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar la data de 30 noiembrie, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS