20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Olt: Arestat preventiv după ce a tâlhărit un bătrân

Olt: Arestat preventiv după ce a tâlhărit un bătrân

Polițiștii din Slatina au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ieri, polițiștii de investigații criminale au continuat cercetările pentru identificarea autorului unei tâlhării, comisă pe raza municipiului Slatina.

Astfel, în baza unui mandat emis de către Judecătoria Slatina, polițiștii slătineni, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt, au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat, de 36 de ani, din orașul Scornicești, județul Olt, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Bărbatul este bănuit că, la data de 26 martie, ar fi deposedat, prin smulgere, un bătrân, de 83 de ani, de borseta pe care o avea asupra sa. Fapta a fost comisă pe raza municipiului Slatina.

În urma activităților desfășurate și administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile, pe numele său, a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...