9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCoronavirus Olt. Alte trei persoane confirmate, membre ale aceleiași familii

Coronavirus Olt. Alte trei persoane confirmate, membre ale aceleiași familii


Doi bărbați și o femeie sunt ultimele trei cazuri confirmate cu noul coronavirus în județul Olt și reprezintă contacți ai unui caz deja internat.


Tatăl, bunicul și bunica unui copil de un an și două luni, transferat în urmă cu câteva zile de la spitalul din Slatina la un spital din București, după ce testul pentru Covid-19 s-a dovedit pozitiv, sunt ultimii pacienți din Olt confirmați. Numărul pacienților a ajuns, astfel, la 11, de la debutul epidemiei, unul fiind declarat vindecat și externat.


Ultimii trei pacienți se aflau în monitorizarea DSP Olt, după ce copilul de un an și două luni și părinții săi au ajuns în România, din Anglia, în 24 martie, fiind plasați în izolare la domiciliu. La câteva zile copilul a prezentat simptomele unei infecții respiratorii și a fost adus la spitalul din Slatina, cu izoleta, unde a stat două zile, până la sosirea rezultatului testului pentru Covid-19. De la confirmare pacientul a fost transferat la un spital din București, ulterior și mama micuțului fiind conformată cu Covid-19, iar acum și ceilalți membri ai familiei. DSP Olt nu a comunicat, până la această oră, date despre ultimii pacienți confirmați.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS