7.8 C
Craiova
vineri, 28 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăLocalAmenzi de peste 112.000 de lei în judeţul Olt

Amenzi de peste 112.000 de lei în judeţul Olt

Polițiștii olteni au aplicat peste 360 de sancțiuni contravenționale în ultimele 48 de ore, a căror valoare depășește suma de 112.000 de lei.

În acest weekend, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au continuat să acționeze pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru siguranța participanților la traficul rutier.

Polițiștii au intervenit la 121 de evenimente, dintre care 93 au fost sesizate prin S.N.U.A.U. 112.

Au fost aplicate 362 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 112.770 de lei, pentru încălcarea prevederilor legislației în vigoare.

Totodată, au fost reținute 27 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

Şoferi prinşi conducând fără permis

Sâmbătă, 19 octombrie, polițiștii au depistat două persoane care conduceau câte un vehicul neînmatriculat și fără a deține permis de conducere

Acționând pe raza comunei Rusăneşti, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 36 de ani, din localitate, care conducea un autoturism neînmatriculat, având montate plăcuțele de înmatriculare ale unui alt autovehicul.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere.

În aceeași zi, pe raza comunei Verguleasa, polițiștii au depistat un tânăr, de 22 de ani, din localitate, care conducea un autoturism  neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

În cele două cazuri, polițiștii au întocmite dosare penale în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Polițiști condamnați la închisoare pentru participarea la un jaf...

Doi poliţişti arădeni au fost condamnaţi la închisoare, în...

ȘTIRI GdS