17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltAccident la Negreni. O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod

Accident la Negreni. O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod

Accident la Negreni, pe DN 65. O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Polițiștii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat pe Drumul Național 65, în localitatea Negreni, județul Olt, pentru a cerceta împrejurările producerii unui accident rutier, informează IPJ Olt.

În urma activităților desfășurate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că o femeie, de 39 de ani, din Slatina, în timp ce a condus un autoturism pe DN 65, din direcția Slatina către Pitești, a pierdut controlul asupra direcției de mers într-o curbă la stânga.

Mașina a părăsit partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Accident la Negreni. Femeia și cei doi copii au ajuns la spital

În urma evenimentului, conducătoarea auto și cei doi pasageri minori au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Polițiștii au testat șoferița cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Potrivit polițiștilor, cei doi copii nu erau transportați în dispozitive de fixare în scaun. De asemenea, persoanele aflate în autoturism nu purtau centurile de siguranță.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpa.

Polițiștii rutieri reamintesc însă faptul că folosirea centurii de siguranţă este obligatorie. „Ataşaţi-vă centura de siguranţă înainte de plecarea la drum, vă poate salva viaţa în caz de accident!”, vă sfătuiesc polițiștii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS