19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPoliţiştii olteni caută o femeie care a plecat de acasă

Poliţiştii olteni caută o femeie care a plecat de acasă

Polițiștii din Olt caută o femeie, de 44 ani, din orașul Drăgănești-Olt, care, în seara zilei de 26.07.2019, a plecat de la domiciliul său și nu a revenit până în prezent. Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

Un bărbat, de 51 de ani, din orașul Drăgănești-Olt, a sesizat faptul că la data de 26 iulie., soția sa, Percea Elena, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din primele verificări a reieșit faptul că la data de 26 iulie a.c., in jurul orei 9.00, femeia ar fi plecat în municipiul Slatina pentru a efectua investigații medicale. Acesta i-a confirmat bărbatului faptul că a ajuns în oraș, după care nu a mai răspuns la telefon.

Percea Elena a mai plecat anterior de la domiciliu în mod voluntar, revenind ulterior.

SEMNALMENTE: înălțime 1,60 metri, constituție atletică, față rotundă, păr negru lung, sprâncene negre subțiri pensate, prezintă două alunițe la nivelul sprâncenei stângi, iar pe antebrațul stâng prezintă un tatuaj sub forma unei fundițe.

La momentul dispariției, femeia purta un tricou albastru, pantaloni albaștri din stofă și papuci albi din plastic.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS