Acasă Eveniment Patru bărbaţi au furat maşini şi bunuri din locuinţe în Spania şi...

Patru bărbaţi au furat maşini şi bunuri din locuinţe în Spania şi au fost prinşi în Balş

-

Patru bărbaţi care ar fi sustras 32 de maşini şi ar fi dat mai multe spargeri în Spania au fost prinşi, ieri, în Balş.

Polițiștii olteni au executat miercuri, 17 iulie, o acțiune, pe raza orașului Balș. Cu această ocazie au identificat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 27 de ani, toți din Balş. Pe numele acestora existau mandate de arestare preventivă, emise de autoritățile spaniole.

Aceștia sunt bănuiți că în perioada 2018-2019 au sustras 32 de autovehicule de pe raza statului spaniol. Apoi le-au folosit pentru comiterea de furturi din locuințe sau societăți comerciale. După săvârșirea faptelor, cei patru bărbaţi au revenit în țară.

Persoanele depistate au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, judeţul Dolj. Instanţa a dispus reținerea acestora pentru o perioadă de 24 de ore.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Balș și jandarmi din cadrul Detașamentului 5 Jandarmi Balș.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...