Olt: Un autotren a luat foc în mersPompierii Detașamentului Slatina au intervenit azi noapte pentru a stinge un incendiu care a cuprins un autotren. Cabina autovehiculului a ars în întregime, însă șoferul s-a salvat.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, au intervenit în comuna Găneasa, la intersecția dintre DN 64 și DN 65, la un incendiu izbucnit la un autocamion.

La sosirea echipajelor, șoferul autovehiculului a fost găsit în afara acestuia, conștient, incendiul manifestându-se la cabina autocamionului.


Pompierii au acționat pentru lichidarea incendiului, dar și a împiedica extinderea acestuia la materialul lemnos aflat în cele două remorci ( circa 30 metri cubi de lemn ). În urma incendiului a ars cabina autotrenului în totalitate. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Victor Enuș.


Comenteaza acum

Alte stiri

2 martie 2019

Gorj: Incendiu la o casă din satul Pojaru

În jurul orei 7:30, pompierii gorjeni au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa in comuna Bustuchin, satul Pojaru. La fata locului s-au deplasat doua autospeciale de stingere cu apa si spuma din cadrul ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 23 martie 2019

Top