11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Și-a pus capăt zilelor la 50 de ani

Olt: Și-a pus capăt zilelor la 50 de ani

Un bărbat din comuna Movileni, județul Olt, a fost găsit spânzurat într-o anexă din curtea casei în care locuia alături de fratele său.

Bărbatul avea 50 de ani, iar macabra descoperire a fost făcută joi-dimineața de o vecină, care a și alertat autoritățile. „În această dimineaţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat de o femeie, prin SNUAU 112, despre faptul că vecinul său s-ar fi spânzurat. Echipa operativă s-a deplasat de îndată la faţa locului. Din primele verificări se pare că bărbatul, de 50 ani, din comuna Movileni, s-ar fi sinucis. Cadavrul nu prezintă urme de violenţă pe corp. Poliţiştii sunt încă la faţa locului unde desfăşoară cercetări. A fost solicitat medicul legist în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.
Rudele bărbatului nu au o explicație pentru gestul acestuia, în schimb confirmă că ar mai fi amenințat în trecut că-și va pune capăt zilelor. „N-avea probleme, nici cu banii, lucra cu ziua, prin sat. Nu știm de ce a făcut-o. Acum locuia cu tatăl meu, a fost căsătorit, dar era despărțit de soție, cu divorț, tot“, a declarat un nepot al bărbatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS