6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt(VIDEO) Microbuz de transport persoane distrus în incendiu

(VIDEO) Microbuz de transport persoane distrus în incendiu

Un incendiu produs fie din cauza unei defecțiuni la instalația electrică sau a unei improvizații a distrus un microbuz de transport persoane.
Evenimentul a avut loc miercuri după-amiază în Slatina, pe strada Constructorului, incendiul izbucnind în momentul în care șoferul, singur în autovehicul, se pregătea să parcheze.
„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în municipiul Slatina, strada Constructorului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un microbuz. În momentul izbucnirii incendiului, în microbuz se afla doar șoferul, care s-a autoevacuat.
La sosirea echipajelor, microbuzul ardea generalizat, cu flacără și degajări mari de fum. Pompierii au lichidat incendiul în scurt timp, dar microbuzul a fost distrus în proporție de 90 %. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs la un conductor defect sau cu improvizații“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS