Acasă Local Olt Olt: Ministrul Agriculturii s-a dus la Slatina pentru a sta de vorbă...

Olt: Ministrul Agriculturii s-a dus la Slatina pentru a sta de vorbă cu protestatarii de la APIA

-

În urma protestelor de astăzi ale angajaţilor APIA Olt, ministrul Agriculturii Petre Daea a ajuns la Slatina, în această după-amiază, pentru a sta de vorbă cu oamenii nemulţumiţi. Ministrul le-a transmis să nu mai întrerupă lucrul pentru a protesta, spunându-le că problemele se vor rezolva. Angajaţii APIA i-au răspuns că doresc să vadă lucruri scrise şi concrete, nu să audă doar vorbe şi au anunţat că vor continua protestele şi în alte zile.
Angajații Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) din Oltenia au întrerupt ieri lucrul între orele 9.00 şi 12.00. Oamenii sunt nemulțumiți că salariile vor scădea cu sume ce ajung și până 2.800 de lei, începând din 2018, din cauza impactului Legii salarizării asupra veniturilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima centrală nucleară din Elveţia a fost deconectată

În 2017 cetăţenii din Elveţia s-au pronunţat în cadrul unui referendum pentru ieşirea din reţeaua nucleară. Acum, la Mühleberg, a fost deconectată...

Primarul din Poiana Mare a pierdut procesul cu ANI

Magistraţii de la Curtea Supremă au hotărât, miercuri, să admită recursul Agenţiei de Integritate în procesul intentat de Marin Vintilă, edilul din Poiana Mare.