Acasă Local Olt Olt: O mașină a luat foc în trafic la Găneasa, un bărbat...

Olt: O mașină a luat foc în trafic la Găneasa, un bărbat și o femeie reușind să se autoevacueze

-


Un bărbat și o femeie au fost la un pas de tragedie marți, mașina lor aprinzându-se ca o torță.
Ocupanții mașinii, soț și soție, din localitatea Bengești, județul Gorj, se îndreptau spre Craiova, când, pe drumul european E 574, pe raza localității Găneasa, județul Olt, mașina a luat foc, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs de un conductor defect sau neizolat corespunzător. Cele două persoane au reușit să iasă la timp din mașină, fiind nevoite să-și continue drumul până la Craiova, unde se grăbeau să ajungă, cu o altă mașină.
„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în această dimineață, în comuna Găneasa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Autoturismul se afla în trafic  în momentul izbucnirii incendiului, iar în acesta se aflau șoferul și o pasageră. Cele două persoane au reușit să se autoevacueze înainte ca incendiul să cuprindă întregul autovehicul. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără și degajări mari de fum. Pompierii au lichidat incendiul în scurt timp, dar nu au mai putut să salveze autoturismul“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plt. maj. Alin Băsășteanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Poliştii au instituit măsuri asigurătorii de peste 3.400.000 de lei

În ultima săptămână, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au efectuat 15 percheziții. Oamenii legii au instituit măsuri...