9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: O mașină a luat foc din cauza unui mecanic „de ocazie“

Olt: O mașină a luat foc din cauza unui mecanic „de ocazie“

Un proprietar din Olt și-a pierdut mașina în urma unui incendiu. Un bărbat din Jitaru și-a dat, luni după-amiază, autoturismul care avea ceva probleme pe mâna unui cunoscut, care s-a oferit să i-l repare. În cele din urmă, din cauza unui scurt-circuit electric, mașina a luat foc, fiind solicitați pompierii. Bărbatul care executa reparațiile a fost afectat de flăcări, ajungând la spital.
„Un autoturim a ars în proporție de 80% în urma unui incendiu izbucnit, cel mai probabil, de la un scurtcircuit electric. Evenimentul a avut loc în această seară, în localitatea Jitaru, iar la fața locului au acționat bpompierii stației Scornicești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.
 La sosirea echipajelor, autoturismul era cuprins de flăcări în proporție de 80%, incendiul fiind stins în scurt timp de echipajul de stingere. Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 24 ani, din localitatea Jitaru, care prezenta arsuri de gradul I și II pe față și membrele superioare. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS