Acasă Local Olt Festivalul berii Oktoberfest la Slatina

Festivalul berii Oktoberfest la Slatina

-

Primăria municipiului Slatina a anunțat organizarea primei ediții a manifestării ”OKTOBERFEST” (5-8 octombrie a.c.), acțiune ce va avea loc pe Esplanada Slatina. Festivalul berii Oktoberfest va recrea la Slatina atmosfera de la Munchen, acolo unde își are originea acest eveniment de amploare care se regăsește în tot mai multe dintre țările europene datorită spiritului de distracție pe care îl aduce cu sine. Organizatorii Oktoberfest au pregătit multe surprize inedite pentru toți cei care vor dori să se distreze nemțește timp de patru zile în orașul de pe râul Olt, totul fiind asezonat din plin cu bere de cea mai bună calitate, fie că vorbim de cea românească sau alte branduri nemțești apreciate, muzică răsunătoare, delicii culinare, dulciuri alese și voie bună ”la liber”!

Întreaga manifestare se va desfășura în incinta unui cort uriaș (40×20 metri) specific acestei sărbători, cort cu suprafața de 800 mp și decorat într-un mod aparte cu specific german care va fi amplasat pe Esplanada Slatina. Vor fi peste 1.000 de premii în urma concursurilor și jocurilor pregătite de organizator.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima centrală nucleară din Elveţia a fost deconectată

În 2017 cetăţenii din Elveţia s-au pronunţat în cadrul unui referendum pentru ieşirea din reţeaua nucleară. Acum, la Mühleberg, a fost deconectată...

Primarul din Poiana Mare a pierdut procesul cu ANI

Magistraţii de la Curtea Supremă au hotărât, miercuri, să admită recursul Agenţiei de Integritate în procesul intentat de Marin Vintilă, edilul din Poiana Mare.