16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltIncendii puternice la două gospodării din Olt

Incendii puternice la două gospodării din Olt

Pompierii din cadrul Gărzii Balș au intervenit în această dimineaţă, în jurul orei 06.15, în comuna Bobicești, sat Leotești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Pompierii au găsit, în flăcări, acoperișul casei, pe circa 60 de metri pătrați, cu posibilitate de extindere la întreaga locuință. Incendiul a fost lichidat, în limitele găsite, după aproximativ două ore.  Cauza probabilă a incendiului este coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

În jurul orei 10.00, o altă persoană a anunţat, prin intermediul SNUAU 112, izbucnirea unui alt incendiu puternic la o locuință din comuna Deveselu, sat Comanca. Pompierii de la Detașamentul Caracal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, s-au deplasat în cel mai scurt timp la fața locului. În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la acoperişul casei și la bunurile din două anexe gospodărești.

Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului, dar și pentru protejarea vecinătăților. Intervenția pompierilor a durat mai bine de o oră și jumătate. Au ars 150 de metri pătrați de acoperiș și bunurile depozitate în două anexe gospodărești. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric produs de un cablu electric defect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS