10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltÎn weekend se desfăşoară "Cupa Slatinei la Înot"

În weekend se desfăşoară „Cupa Slatinei la Înot”

Primăria municipiului Slatina a anunțat că, în acest weekend 19-20 noiembrie, va avea loc cea de-a treia ediție a manifestării sportive „Cupa Slatinei la Înot”. Programul competiției se va derula după următorul program:
– sâmbătă, 19 noiembrie, începând cu ora 10:00, vor participa categoriile de fete și băieți din categoriile de vârstă 8-9 ani, 10-11 ani și 12-13 ani;
– duminică, 20 noiembrie, începând cu ora 10:00, vor participa celelalte categorii de fete și băieți: 14-15 ani, 16-17 ani.
Participanții se vor prezenta în ziua concursului la ora 09.30 la sediul Bazinului de Înot de pe strada Crișan (lângă sediul SC LOCTRANS SA).
Scopul organizării acestui eveniment dedicat copiilor din municipiu cu vârste cuprinse între 8-17 ani constă în promovarea înotului pe plan local, verificarea nivelului de pregătire a practicanților acestui sport, precum și întărirea relațiilor inter-umane între participanți. La această competiție participă copii școlari din municipiu (fete și băieți) cu viza medicală efectuată la zi, precum şi sportivi ai Bazinului de Înot din municipiu care au terminat cursurile de iniţiere. Probele din cadrul concursului sunt:  înot liber – 25 metri; bras – 25 metri;  spate – 25 metri; liber – 50 metri. Regulamentul de desfășurare a competiției a fost aprobat în ședința de Consiliu Local din data de 27 septembrie a.c (H.C.L. nr. 135/2016). Suma alocată de la bugetul local pentru organizarea evenimentului este de 20.000 lei.
Toţi participanţii vor primi câte o medalie și diplomă de participare, iar cei mai buni vor fi recompensați cu diplome, medalii, trofee, echipamente şi accesorii sportive specifice înotului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS