23.6 C
Craiova
duminică, 26 iunie, 2022
Știri de ultima orăLocalOrșova riscă să fie sufocată de gunoaie

Orșova riscă să fie sufocată de gunoaie

Scandalul deşeurilor de pe străzile Orşovei pare să nu mai aibă sfârşit, iar municipiul riscă să se sufoce sub mormane de deșeuri.

Gunoaiele n-au mai fost ridicate de pe străzi de aproape două luni, iar localnicii, disperați, spun că nu mai pot trai în aceste condiții mizerabile. Autoritățile locale și firma de salubrizare își aruncă vina reciproc și în tot acest război victime sunt localnicii care își plătesc facturile la zi.

Priveliștea este dezolantă, iar mirosul insuportabil în Orșova, orașul de la Dunăre care atrage vara numeroși turiști. Periodic însă, localitatea se sufocă sub maldăre de gunaoie neridicate de nimeni. Oamenii se plâng de toată această situație și spun că nu înțeleg ce se întâmplă atâta vreme cât ei plătesc facturile la timp.

Răspunsul primăriei este clasic. Caută soluții că să rezilieze contractul cu firma de salubrizare.

La rândul lor, reprezentanții firmei de salubrizare dau vina pe autoritățile locale și spun că acestea nu îndeplinesc obligațiile din contract.

Situația nu este nouă. Locuitorii din Orșova sunt nevoiți, de mai multe ori pe an, să trăiască printre deșeurile necolectate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Zeci de zboruri anulate de Austrian Airlines din cauza...

Compania aeriană austriacă Austrian Airlines a fost nevoită să...

ȘTIRI GdS