Mehedinţi: Reținut 24 de ore de polițiști, pentru contrabandă cu ţigăriPolițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reținut, ieri, pe baza unei ordonanțe de reținere, pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 38 ani din judeţul Mehedinți, bănuit de comiterea de infracțiuni economice, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea corespunzătoare.

La data de 25 ianuarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat o acţiune pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, ocazie cu care au prins în flagrant un bărbat de 38 ani, din jud. Mehedinți, care deținea în portbagajul autovehiculului mai mulți saci din folie de culoare neagră în interiorul cărora se aflau ţigări.


Din verificări polițiștii au identificat cantitatea de 28.000 de ţigarete, ambalate şi sigilate în cartuşe a câte 10 pachete, nemarcate, de diferite mărci. În cauză au fost întocmite acte de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de ”deținere, de către orice persoană, în afara antrepozitului fiscal de mărfuri accizabile supuse marcării, nemarcate sau marcate necorespunzător peste limita a 10.000 de țigarete. Întreaga cantitate de țigări şi autoturismul în cauză au fost ridicate în vederea indisponibilizării.


Comenteaza acum

Alte stiri

21 mai 2019

Mehedinţi: Cetăţean sârb, depistat la muncă ilegală

Polițiștii de imigrări din Mehedinți, în urma unei acțiuni întreprinse pe linia prevenirii și combaterii muncii nedeclarate a străinilor, au depistat un bărbat, din Serbia, care desfășura activități lucrative fără aviz de angajare, pe raza ...

Sumarul ediției de joi, 23 mai 2019

Top