6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţean reţinut după ce a fost prins că obliga tinere să se prostitueze

Mehedinţean reţinut după ce a fost prins că obliga tinere să se prostitueze

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Mehedinţi, bănuit că supraveghea trei tinere, pe care le punea să se prostitueze în zona intersecţiei DN 1 cu DN 7, la Post Control Veştem , din judeţul Sibiu, a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Poliţia Sibiu, un echipaj de jandarmi a depistat, pe DN 1, în zona Post Control Veştem, trei tinere care acostau persoane pentru a întreţine relaţii sexuale, iar apropiere erau supravegheate de un bărbat de 34 de ani.

„Un echipaj de jandarmi a depistat trei tinere, care acostau persoane în vederea întreţinerii de raporturi sexuale contra cost. Este vorba despre tinere cu vârsta cuprinsă între 21 şi 29 de ani, din judeţele Mehedinţi şi Timiş. De asemenea, jandarmii au constatat că cele trei tinere erau insoţite de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din judeţul Mehedinţi, care le supraveghea activitatea”, a transmis Poliţia Sibiu.
Jandarmii au anunţat Poliţia, având indicii privind săvârşirea infracţiunii de proxenetism. În urma anchetei desfăşurate de oamenii legii, a reieşit faptul că, în ultimele 6 luni, în judeţul Sibiu, bărbatul în cauză le-ar fi determinat pe cele trei tinere să acosteze persoane în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, le-ar fi oferit protecţie, transport, le-ar fi facilitat cazarea în municipiul Sibiu, în diferite apartamente închiriate, toate acestea în schimbul unor sume de bani.

Bărbatul bănuit de proxenetism a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă. Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS