17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjZiua Națională, marcată miercuri de studenții și profesorii UCB

Ziua Națională, marcată miercuri de studenții și profesorii UCB

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu prin programul de studii universitare de licență Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism din cadrul Facultății de Inginerie, în colaborare cu Asociația Cultural-Istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu” și Asociația Detecții Gorj, organizează în data de 29 noiembrie, un eveniment dedicat Zilei Naționale a României.

În cadrul manifestării va fi prezentată o mini-expoziție de recuzită militară ce va asigura participanților o incursiune captivantă în istoria conflictelor și tehnologiei militare, prezentând obiecte autentice care ilustrează evoluția echipamentelor și uniformelor folosite de-a lungul timpului.

Aceasta va oferi o perspectivă unică asupra modului în care tehnicile și tehnologiile militare au evoluat în timp, evidențiind sacrificiile și inovațiile din spatele fiecărui obiect expus.

Evenimentul va avea loc la sediul Facultății de Inginerie din str. Calea Eroilor, nr. 30, începând cu ora 12:00. Va mai avea loc un spectacol evocator și o degustare de produse tradiționale.

Citeşte şi: A patra zi de grevă generală la AJOFM Gorj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS