16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTineri din Marea Britanie, Italia și Macedonia de Nord, în vizită la AJOFM Gorj

Tineri din Marea Britanie, Italia și Macedonia de Nord, în vizită la AJOFM Gorj

Zeci de tineri din Marea Britanie, Italia și Macedonia de Nord s-au aflat ieri într-o vizită de documentare, la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj.

Este vorba de un program derulat prin Erasmus. „La sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj am primit vizita unui grup de 39 de tineri din Marea Britanie, Italia și Macedonia de Nord, veniți la Târgu Jiu prin intermediul Centrului Internațional pentru Educație într-un proiect internațional finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+, în cadrul căruia tinerii iau parte la activități de dezvoltare personală și de reintegrare pe piața muncii.

Le-am prezentat serviciile gratuite pe care AJOFM Gorj le oferă persoanelor înregistrate în baza de date, facilitățile acordate angajatorilor pentru angajarea diferitelor categorii de persoane, programele de formare profesională, rețeaua Eures, tinerii fiind foarte receptivi punând multe întrebări, mulțumindu-ne la final pentru toate informațiile primite.”, a declarat Romeo Chiriac, șeful AJOFM Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS