20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjȘefi noi pentru Parcul Industrial de la Bumbești-Jiu

Șefi noi pentru Parcul Industrial de la Bumbești-Jiu

Se caută șefi pentru parcul Industrial de la Bumbești-Jiu, aflat în subordinea Consiliului Județean Gorj.

În acest sens au fost stabilite măsuri în vederea reluării procedurii de selecție prealabilă a candidaților pentru funcțiile de membri ai Consiliului de administrație al Societății „Parc Industrial Gorj” S.A. Bumbești-Jiu. Este nevoie de membri pentru Consiliul de Administrație, în baza Ordonanţa de urgenţă a Guvernului 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

A fost aprobată declanșarea procedurii de selecție prealabilă a candidaților pentru funcțiile de membri ai Consiliului de administrație al Societății Comerciale „Parc Industrial Gorj” S.A. – Bumbești – Jiu, fiind constituită în acest sens comisia de selecție. Potrivit Raportului privind numirile finale nr. 9395/2018, întocmit de comisie la finalizarea procedurii de selecție prealabilă, a fost selectat un singur candidat, pentru celelalte două funcții de membru al consiliului de administrație nefiind depuse candidaturi.

Un singur membru

În aceste condiții, prin Hotărârea Consiliului Gorj nr. 107/2018 s-a luat act de rezultatul procedurii de selecție prealabilă, fiind împuterniciți reprezentanții autorității în Adunarea Generală a Acționarilor pentru numirea lui Pungan Marian – Constantin, candidat selectat, în funcția de membru al Consiliului de administrație al Societății Comerciale ,,Parc Industrial Gorj” S.A. – Bumbești – Jiu.

„Prin același act administrativ a fost stabilită reluarea procedurii de selecție a candidaților pentru completarea componenței statutare a Consiliului de administrație al Societății Comerciale „Parc Industrial Gorj” S.A. – Bumbești – Jiu. Până în prezent, cele două funcții de membru al Consiliului de administrație nu au fost ocupate, nefiind depuse candidaturi în cadrul procedurilor de selecție organizate pentru ocuparea acestora în perioada 2018-2021, iar cea de-a treia funcție a devenit vacantă prin demisia ocupantului acesteia – domnul Pungan Marian – Constantin, selectat potrivit legii.

Având în vedere cele prezentate, se propune Consiliului Județean Gorj, în calitate de autoritate tutelară a Societății Comerciale „Parc Industrial Gorj“ S.A. – Bumbești – Jiu, aprobarea reluării procedurii de selecție prealabilă a candidaților pentru funcțiile de membri ai Consiliului de administrație Societății Comerciale „Parc Industrial Gorj” S.A. – Bumbești – Jiu. Pentru desfășurarea procedurii de selecție prealabilă, se propune constituirea comisiei de selecție”, conform Consiliului Județean Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS