9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Asistentă medicală, reținută pentru mită și eliberarea de certificate verzi false

Gorj: Asistentă medicală, reținută pentru mită și eliberarea de certificate verzi false

O asistentă care lucra la un cabinet medical de familie din Ionești, Gorj, este cercetată penal și acuzată de luare de mită, după ce ar fi eliberat mai multe certificate verzi false. Femeia primea între 500 și 1500 de lei de la fiecare pacient, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Oamenii legii au dispus reţinerea preventivă a suspectei pentru 24 de ore

O asistentă medicală dintr-un cabinet de familie este urmărită penal pentru luare de mită și fals intelectual pentru că ar fi eliberat, contra unor sume de bani, certificate false de vaccinare împotriva Covid-19, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Femeia ar fi luat între 500 și 1500 lei de la fiecare pacient

Femeia ar fi luat între 500 și 1500 lei de la fiecare pacient. În 10 noiembrie, procurorii au desfăşurat percheziţii la domiciliul suspectei şi la cabinetul medical în cadrul căruia îşi desfăşoară activitatea. Procurorul a dispus reţinerea preventivă a suspectei pentru 24 de ore.
„Ancheta continuă, pentru stabilirea adevărului şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea de infracţiuni, urimând ca în cauză să fie dispuse în continuare măsurile legale, care se impun”, conform procurorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS