10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBuget de un milion de euro pentru reabilitarea Parcului „Tudor Vladimirescu”

Buget de un milion de euro pentru reabilitarea Parcului „Tudor Vladimirescu”

Este nevoie de un milion de euro pentru reabilitarea Parcului „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

Suma va fi solicitată de la Ministerul Dezvoltării. În urma modificării proiectului, de la 7 milioane de lei s-a scăzut la 5 milioane de lei. Lucrările de reabilitare și modernizare a Parcului „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu vor costa mai puțin. Acestea vor fi scoase la licitație, iar șantierul ar urma să fie deschis în cursul anului viitor, după cum a precizat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Inițial, Parcul respectiv ar fi trebuit să fie modernizat și reamenajat încă de anul acesta, declarat Anul „Tudor Vladimirescu”. Nu s-a reușit obținerea finanțării necesare și chiar au mai fost scoase câteva elemente din proiectul original, din acest motiv apărând și reducerea de costuri. Cu toate acestea bugetul de un milion de euro este unul consistent. Parcul va beneficia de mobilier nou, de fântâni arteziene noi și de zone de promenadă.

Fonduri și pentru Colegiul National „Spiru Haret”

Totodată, Primăria Târgu Jiu a alocat fonduri suplimentare pentru finalizarea lucrărilor la Colegiul Național „Spiru Haret”. Fondurile din contractul inițial s-au epuizat și s-a ajuns la concluzia că este nevoie de execuția de lucrări diverse și neprevăzute. Licitația este programată pe 23 noiembrie. Bugetul estimat este de peste 610.000 de lei. „Executarea lucrărilor diverse și neprevăzute constând în desfacerea lambriurilor, curățirea vopselei, retencuirea, refacerea zugrăvelilor și reparații pardoseli.

Solicitarea de clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire se va transmite prin intermediul S.E.A.P. prin accesarea Secțiunii dedicate „SOLICITARE DE CLARIFICARI/ÎNTREBĂRI/COMUNICĂRI” cu 15 zile înainte de data limită de depunere a ofertei.

În măsura în care solicitările de clarificări sau informații suplimentare au fost adresate în termenul prevăzut în anunțul de participare, răspunsurile cât și întrebările în legătură cu documentația de atribuire vor fi publicate în S.E.A.P. la SECȚIUNEA „SOLICITARE DE CLARIFICĂRI/ÎNTREBĂRI/COMUNICĂRI” cât și în SECȚIUNEA „LISTA CLARIFICĂRI, NOTIFICĂRI ȘI DECIZII” în a 7-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. În cazul decalării termenului de depunere al ofertelor se va extinde corespunzător (cu zilele de decalare)”, conform caietului de sarcini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS