11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCandidați la secret la concursul pentru postul de director de îngrjiri medicale

Candidați la secret la concursul pentru postul de director de îngrjiri medicale

Doi candidați se vor înfrunta în bătălia finală pentru postul de director de îngrijiri medicale de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

În ambele cazuri au fost depuse cereri de anonimizare. Astfel, cei doi candidați au fost înlocuiți cu numere. Proba scrisă este programată pe 11 octombrie și candidații s-au temut să nu se facă de râs, în cazul în care vor lua note mici. S-a întâmplat la ultimul concurs, când la proba scrisă Claudia Motea, actualul director interimar de îngrijr medicale a primit nota 4,52, iar candidatul Alexandru Mischie a primit nota 1,43.

Încă o eroare

Între timp a mai fost depistată o eroare în bibliografia de concurs. Candidații au primit la bibliografie un Ordin care este abrogat.

„Ordinul M.S nr. 96112016 pentru aprobarea Normelor tehnice pentru curățenia, dezinfecția și sterilizarea în unitățile sanitare publice sau private, tehnici de lucru și interpretare pentru testele de evaluare a procedurii de curățenie și dezinfecție, a procedurii recomandate pentru dezinfecția mâinilor, în funcție de nivelul de risc, metode de aplicare a dezinfectantelor chimice în funcție de suportul care urmează a fi tratat și a metodelor de evaluare a eficienței procesului de sterilizare (punctul 9 din bibliografie).

A fost abrogat prin ordinul M.S 1761/2021 pentru aprobarea Normelor tehnice pentru curățarea, dezinfecția în unitățile sanitare publice sau private, tehnici de lucru pentru testele de evaluare a procedurii de curățenie și dezinfecție a procedurii recomandate pentru dezinfecția mâinilor, în funcție de nivelul de risc, metode de aplicare a dezinfectantelor chimice în fucție de suportul care urmează a fi tratat și a metodelor de evaluare a derulării și eficienței procesului de sterilizare”, conform Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Zilele trecute fusese depistat încă un ordin greșit în bibliografie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS