8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPeste 6.000 de voluntari înscriși în campania de ecologizare „Let’s Do It, România!”

Peste 6.000 de voluntari înscriși în campania de ecologizare „Let’s Do It, România!”

Peste 6.000 de voluntari din județul Gorj s-au înscris pentru acțiunea „Let’s Do It, România!”, acțiune ce v-a avea loc sâmbătă, 18 septembrie.

Asociația „Let’s Do It, România!”, împreună cu Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj, organizează sâmbătă o campanie de ecologizare în mai multe zone din județ. La această acțiune și-au anunțat participare aproximativ 6.000 de voluntari, dar și angajați ai mai multor instituții publice.

Totodată, la eveniment va participa si președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu, dar si vicepreședintele Consiliului Judetean, Dorin Dan Tașcău. Vor fi prezenți și operatorii de salubrizare din județ, care vor asigura ridicarea sacilor strânși de voluntari. Cei care vor lua parte la această acțiune vor primi saci, mănuși, măști, dar și dezinfectant de mâini. Distribuirea acestor materiale, către cei care vor participa la această acțiune, se va face joi și vineri, între orele 9.00 – 16.00, la sediul SJGDAS Gorj. Trebuie precizat faptul că activitățile vor începe la ora 9.00 și se vor încheia la ora 14.00, iar locul de întâlnire al voluntarilor este cel stabilit de administrațiile publice locale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS