13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Scandal cu trei reținuți pe o terasă din Motru

Gorj: Scandal cu trei reținuți pe o terasă din Motru

Trei persoane au fost reținute aseară, după ce au făcut scandal pe terasa unui local din Motru. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului au fost identificați doi bărbați de 37 și 44 de ani, ambii din municipiul Motru, aflați în vădită stare de ebrietate și prezentând leziuni la nivelul capului.

La fața locului s-au prezentat două echipaje medicale care au condus cele două persoane la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma verificărilor s-a constatat faptul că pe fondul consumului excesiv de alcool, cei în cauză ar fi avut discuții contradictorii cu alți doi localnici de 43 și 53 de ani, ocazie cu care și-au aplicat lovituri reciproce cu mâinile și picioarele. S-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Totodată faţă de 3 dintre participanții la altercație s-a dispus luarea măsurii reţinerii pe o durată de 24 ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, iar astăzi, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunere corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS