21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Tineri reținuți pentru furturi de la sediile unor firme

Gorj: Tineri reținuți pentru furturi de la sediile unor firme

Doi tineri, din Olt, au ajuns aseară în arestul IPJ Gorj pentru comiterea mai multor furturi de la firme din Gorj.

Polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Novaci au continuat cercetările în cauzele penale privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, din două societăți comerciale de pe raza localității Bengești-Ciocadia, de către persoane necunoscute, care în noaptea de 3 spre 4 martie, ar fi sustras suma de 500 de lei și țigări.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani, toți din comuna Grădinari, județul Olt.

În cursul zilei de ieri au fost efectuate trei percheziții domiciliare pe raza acestei localități, în vederea documentării activității infracționale. Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, a doi tineri, de 19 și 22 de ani, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați unității de parchet, cu propuneri procedurale. Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor din cadru Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a polițiștilor din cadrul IPJ Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS