7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate75 de candidați pe 10 posturi fără concurs la Spitalul Județean

75 de candidați pe 10 posturi fără concurs la Spitalul Județean

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu continuă seria încadrărilor de personal fără concurs. Și nu este vorba de angajați care s-ar afla în prima linie a luptei împotriva pandemiei de coronavirus. Zeci de posturi au fost ocupate în ultimele două luni la diferite secții și compartimente, profitându-se de posibilitatea de a nu mai fi organizate concursuri, ci doar selecții de dosare. În cazul în care numărul de dosare a fost mai mare decât numărul de locuri s-a aplicat proba interviului pentru a putea face o departajare între candidați și pentru a putea acorda punctaje în baza cărora să poată fi realizat un clasament al participanților.

Un dosar incomplet a fost motiv de eliminare pentru cei care au dorit sau vor în continuare să devină salariați ai Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

75 de dosare pentru încă 10 posturi

Este de amintit că la finalul săptămânii trecute, la unitatea medicală din Târgu Jiu au fost angajate fără concurs două asistente medicale principale, la Unitatea Primiri Urgențe. Posturile erau vacante și a fost organizată o selecție la care s-au prezentat zeci de candidate. În cele din urmă, la finalul săptămânii trecute, au fost selectate asistentele Elena Romanescu și Tatiana Adina Popescu. Cele două trebuie să se prezinte la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, în vederea încheierii contractelor de muncă. Mai sunt în derulare săptămâna aceasta selecții de dosare pentru alte 10 posturi la Spitalul Județean din Târgu Jiu.

Sunt peste 75 de candidați care vor să devină angajați al unității medicale din municipiu. Instituția angajează fără concurs și pe perioadă determinată 4 brancardieri, la UPU SMURD (28 de dosare depuse), două asistente medicale debutante la UPU (25 de dosare depuse). Mai sunt 9 candidați și pentru un post de infirmieră și unul de șofer autosanitară. Mai sunt în ofertă două posturi de îngrijitoare de curățenie la Laboratorul radiologie de imagistică medicală. Aici au fost depuse 13 dosare. Săptămâna aceasta candidații care au avut dosarele complete se vor prezenta la proba interviu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS