15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAnchetă la Drăguțești, după un scandal între vecini

Anchetă la Drăguțești, după un scandal între vecini

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a deschis un dosar penal, în urma unui scandal care a avut loc între doi vecini, în comuna Drăguțești. O femeie, din comuna Drăguțești, a anunțat ieri poliția despre faptul că soțul său ar fi fost agresat fizic.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit faptul că, între soţul apelantei, în vârstă de 37 de ani şi un alt bărbat, de 33 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi avut loc un conflict spontan, cu privire la dreptul de proprietate asupra unei parcele de teren arabil, aflată între proprietatea acestora, în urma căruia cei doi ar fi exercitat acte de violenţă unul împotriva celuilalt. Persoanele vătămate au solicitat prezența ambulanței la fața locului, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. De asemenea, poliţiştii au efectuat verificări cu privire la respectarea prevederilor ordonanțelor militare, nefiind constatate încălcări ale acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS