Acasă Actualitate 43 de persoane sunt autoizolate la domiciliu, în Gorj

43 de persoane sunt autoizolate la domiciliu, în Gorj

-

Un număr de 43 de persoane sunt izolate la domiciliu în momentul de față, ca măsură de prevenire din partea autorităților sanitare. Majoritatea sunt persoane venite recent din Italia, dar nu din zone în care este semnalat coronavirusul. „Având în vedere datele primite de la serviciile vamale (aeriene și terestre), la nivelul județului Gorj, avem în evidență un număr total de 43 de persoane cu autoizolare la domiciliu, respectiv o persoană din China din data de 20.02.2020, și 42 de persoane sosite în țară din Italia, dar nu din zonele care necesită carantinare. Aceste persoane sunt autoizolate la domiciliu, sunt monitorizate de medicii de familie care au fost anunțați și de personalul din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj. Menționăm că nu prezintă semne clinice de boală, fiind la această dată clinic sănătoși.”, conform DSP Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.

Cine suspendă popririle pe conturile debitorilor

ANAF nu mai face popriri pe conturi, dar trimite somații și titluri executorii în continuare. Cei care aveți popriri pe conturi instituite dinainte de situația de urgență, mare atenție! Suspendarea popririi o face terțul. Adică banca, angajatorul sau Casa de pensii.